Eredmények: 36. Szólj, síp, szólj! népzenei vetélkedő (2021)

A Szólj síp szólj! 2021-es évi népzenei vetélkedőjének eredményei

Kedves versenyzők, felkészítők, szülők, támogatók!

A Vajdasági Magyar Pedagógusok Egyesülete és az Újvidéki Rádió közös vetélkedője, a 2021-ben második alkalommal meghirdetett online vetélkedő eredményei végre kialakultak. A járványhelyzet két alkalommal is a virtuális térbe kényszerített bennünket, de mivel ez a műfaj ezt a formát igencsak nehezen tűri, ezért a lehetőségekhez mérten nem szeretnénk ehhez folyamodni a jövőben. Első alkalommal csak hangfelvételt kértünk, itt előfordult, hogy az oktatók is megszólaltak látatlanul, majd másodszor videófelvételt kértünk, itt viszont a felvétel minősége és a feltöltés okozott némi problémát.
A zsűritagok: Borsi Ferenc, Berecz Csizmadia Anna, Fábri Ivánovics Tünde, Fábri Géza, Kelemen Zsolt és Szabó Annamária – lelkiismeretesek voltak, de az ő idejük is véges, így viszonylag sokat kellett várni arra, hogy mind a 98 műsorszámot megnézzék, meghallgassák, értékeljék. Minden tisztelet és elismerés azoknak, akik a körülmények ellenére is beneveztek, készültek, és várják az eredményt. Nehezen, de végre megszületett a 36. Szólj, síp, szólj! népzenei vetélkedő eredménye.

Eredmények: shorturl.at/gmAR8

Még egyszer köszönjük a versenyzők, felkészítők, szülők, tanárok és a zsűri türelmét, megértését.
Jó hír azonban, hogy a következő vetélkedő, azaz a 37. Szólj, síp, szólj! népzenei vetélkedő, 2022. április 9-én, szombaton lesz megtartva TÖRÖKBECSÉN. Addig is a mielőbbi viszontlátás reményében maradok tisztelettel, Szabó Gabriella, szervező, a VMPE elnökségi tagja.