Járd végig: a tehetséggondozás útját is!

A Szeged-Csanádi Egyházmegye Gelsey Vilmos Pedagógiai Intézete és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő közös projektjének keretében 2022-ben is több szakmai találkozást nyújtó továbbképzést rendez a külhoni és a határainkon belüli magyar pedagógusoknak.

A képzésekről, konferenciákról a https://www.szegepi.hu honlapon nyújtunk tájékoztatást.

Örömmel hívjuk és várjuk a Kárpát-medencéből a külhoni és a határainkon belüli magyar pedagógusokat az online tartandó JÁRD VÉGIG: A TEHETSÉGGONDOZÁS ÚTJÁT IS! programunkra, amit 2022. január 21-22-én tartunk meg! A konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Jelentkezési határidő: 2022. január 18. 13.00 óra (a regisztrációs felület kitöltésével).

 

Regisztrálni az alábbi linken lehet!

Kérjük, hogy továbbítsa és ajánlja kollégái számára is az ingyenes online konferenciára szóló, itt elérhető felhívásunkat. A regisztrációt követően e-mailben küldjük meg a részvételhez szükséges további információkat. Az online képzésen történő részvételhez megfelelő internet hozzáférés szükséges. A programváltozás jogát fenntartjuk!

 

Bármilyen kérdésével, tájékozódási igényével forduljanak bizalommal Kiri Henriett Projektiroda vezetőhöz az alábbi elérhetőségeken:

+36 62 547 296/310, +36 20 317 1681, kiri.henriett@gfe.hu