Kőketánc

FELHÍVÁS JELENTKEZÉSRE:
24. Kőketánc énekes népi játék- és néptáncvetélkedő

A Vajdasági Magyar Pedagógusok Egyesületének népzenei szakosztálya egy év kihagyás után, huszonnegyedik alkalommal hirdeti meg az általános iskolások énekes népi játék- és néptáncvetélkedőjét.

A jelentkezők a következő kategóriákban és korcsoportokban versenyezhetnek :
1. énekes népi gyermekjáték – nagycsoportos óvodások, alsósok,
2. néptánc – alsósok, felsősök,
3. népszokások – mindhárom korcsoport és lehet vegyes is. A vegyes és felsős korcsoportokban a fellépők tíz százalékánál (!) ne legyen több a középiskolás tag.
Szóló kategória nincs a vetélkedőn.  

A fellépők legfeljebb 5 perces műsort adhatnak elő. A csoportok létszáma nem haladhatja meg a 30-at. A kisérőzenekarok életkora nem számít, élő zenei kíséret, vagy a csoport önálló éneke jön számításba. Egyénileg, csoportosan, iskolánként vagy művelődési egyesület által lehet benevezni. A jelenlegi járványhelyzet függvényében a vetélkedőt 2021. június 26-án, szombaton tartanánk Törökbecsén, szabadtéren, a Tisza parton.
A versenyt szakzsűri értékeli és véleményezi, amely a jelen helyzetben inkább szakmai konzultáció lesz a csoportvezetőkkel. A jelentkezési határidő 2021. június 5.  

! Ettől az évtől kezdve Google-űrlap formájában várjuk a benevezéseket. Az űrlap a következő linken elérhető: https://forms.gle/jMFuof6kQQwAJPeA8

Kizárólag abban az esetben, ha probléma merülne fel az űrlappal, a jelentkezést a következő címre várjuk, elektronikus levélben: koketanc20@gmail.com
(Probléma esetén tehát, a levél tárgya: KŐKETÁNC_Település_ (például: KŐKETÁNC_Mohol_) valamint a következő adatokat kérjük e-mailben: a csoport neve, az iskola vagy művelődési egyesület neve, lakcím, irányítószám, telefon, felkészítő pedagógus, művészeti vezető, koreográfus, a csoport létszáma, a zenekar létszáma, kísérő hangszerek, az összeállítás címe, a műsor ideje, kategória, korcsoport.)

Amennyiben az űrlapot sikerült megfelelően kitölteni, NEM kell e-mailben is elküldeni a jelentkezést!

Bővebb tájékoztatást a o64-81-95-216-es mobiltelefonszámon kaphatnak Szabó Gabriellánál.