KDMT

KDMT

A Kárpát-medencei Diákok Művészeti Találkozója  egy, az egész Kárpát-medencére kiterjedő rendezvény, általános és középiskolások számára, ami arra hivatott, hogy felfedezze és kellő szakértelemmel támogassa a fiatal tehetségeket a fejlődésük útján. A KDMT négy művészeti ágra terjed ki és azokon belül több kategóriát határoz meg. A Vajdasági Magyar Pedagógusok Egyesülete kiemelt hangsúlyt fektet a tehetségek gondozására és fejlesztésére. Fontosnak tartjuk, hogy a tanulók nemzetközi szinten megismerjék egymást és egymás munkáit, hogy a tapasztalatcsere és a kellő szakmai segítség ihlesse őket további alkotásukban. 

Pályázati Kategóriák

A Kárpát-medencei Diákok Művészeti Találkozója az alábbi négy művészeti ágban várja a pályaműveket KEZDÉS tematikában. A pályaműnek bármilyen tartalmi vagy érintőleges formában foglalkoznia kell a „KEZDÉSSEL”. A találkozó első köre online formában zajlik, erre 2021. április 21-ig várjuk a jelentkezőket. A találkozó gálaműsora pedig a járványügyi helyzet további alakulásának függvényében valósul meg 2021. május 15-én, amelyen a nyertes pályaművek kerülnek bemutatásra.  

Jelentkezem!

A KDMT-re az alábbi linken található Google-kérdőívvel lehet jelentkezni:

https://forms.gle/BwxZAxWVAc23bicx6

A pályaművek beküldésének határideje: 2021. április 21. 23:59

 

A KDMT-vel kapcsolatos kérdésekkel bizalommal forduljanak Molnár Róbert főszervezőhöz a +381 64 197 5 297-es telefonszámon minden munkanapopn 10-14 óra között vagy a vmpe.kdmt@gmail.com címen. 

“Minden, amit el lehet képzelni, az valóságos”

 Pablo Picasso