TANOM

Tanítók és más oktatási szakemberek oktató-nevelő munkája

TANOM

Fejlesztő programok

Rólunk

A TANOM

Fejlesztő Programok a tanügyben dolgozó szakemberek munkáját segítő továbbképzések, szakmai tanácskozások és tapasztalatcserék összességét képviselik, amelyek során a résztvevők új árnyalatokkal bővíthetik módszertani palettájukat. A TANOM 18 éves fennállása során közel 200 előadónak adott teret, legyen szó Vajdaságból, vagy a Kárpát-medence más régióiból érkező szakemberekről. 

Célunk, hogy a vajdasági magyar pedagógusok számára egy olyan fórumot tartsunk fenn, ahol az anyanyelvükön bővíthetik és fejleszthetik oktatási ismereteiket. Fontosnak tartjuk, hogy a programon közvetlen és nyitott kommunikáció jöjjön létre az előadó és a résztvevők között, amelyből mindkét fél hazavihet valamit. 

Május

Lehetőségek a fenntartható életmódra való nevelésben

 

Mit jelent számunkra a környezettudatos életmód? Hogyan tudjuk a környezettudatosságot beleszőni az oktatásba? Miért fontos a fenntarthatóság és hogyan tudjuk a tanulók érdeklődését is felkelteni a témában? 

Azok számára, akik rendszeres látogatói az Apáczai Nyári Akadémia keretében szervezett Tapasztald, hogy továbbadhasd! környezetnevelési programunknak, ezek a kérdések már ismerősen csenghetnek. Látogassanak el májusi AKKREDITÁLT programunkra, ahol többek között szó esik majd a zöld óvodákról, a beporzók világnapjáról és a  gyógynövények gyakorlati alkalmazásáról is. 

Az AKKREDITÁLT konferencia tervezett időtartama 8 óra, amely magába foglal plenáris előadásokat, műhelymunkákat és egy közös ebédet is. 

A részletes programot hamarosan közzétesszük!   

A májusi TANOM Fejlesztő Programra az alábbi Google-kérdőívvel lehet jelentkezni:

https://forms.gle/tmjkAoz1nrtayknC8 

Jelentkezési határidő: 2021. május 20. 12:00 óra.

Részvételi díj: 500 dinár

A járványügyi helyzetre való tekintettel az eseményre kizárólag előzetes bejelentkezéssel tudunk résztvevőket fogadni, az egészségügyi előírásoknak megfelelő, korlátozott lélekszámban.   

Archívum

korábbi programok


Vicsek Annamária:

A távoktatás tapasztalatai


Mengyán P. Ildikó:

Kríziskezelés


mezei-Belovai Irén, Vencel Valentina:

ÁBRAkadÁBRA könyvbemutató

Csatlakozzon a TANOM közösségéhez!

Íratkozzon fel értesítéseinkre

a nsvmpe@gmail.com címen, hogy elsők között értesüljön közelgő eseményeinkről

További információk a +381 21 4790 640-es telefonszámon

A tanom fejlesztő programok támogatója: