ANyA

Apáczai Nyári Akadémia

A Vajdasági Magyar Pedagógusok Egyesületének nyári, akkreditál pedagógusképzési programja

A programról

A Vajdasági Magyar Pedagógusok Egyesülete az oktatás számos területén végez fontos feladatot a régióban. A tanárképzés az egyik legjelentősebb aspektusa ennek, amely úgy az évközi, mint pedig a nyári időszakban minőségi rendezvényekkel várja az érdeklődőket.

Az Apáczai Nyári Akadémia idén 21. évét ünnepli. Immáron több, mint két évtized kitartó munkája áll mögöttünk, ahol az évek során több száz előadó és megannyi pedagógus próbált választ keresni az oktatás- és neveléstudomány időszerű kérdéseire, a legkülönfélébb tantárgyakon keresztül. A minőségi, kreatív és érdekes előadások mellett a tapasztalatok megosztására és az egyéni, pedagógiai munka fejlesztésére is nagy hangsúlyt fektetünk. Tanáraink közül vannak, akik évről-évre hazajárnak az Akadémiára, előadóink sorából pedig többen is itt kezdték tudományos pályájukat.

idei Képzéseink

Természet-tudományi

A képzés célja a komplex természettudományos tanulói gyakorlatok, multimédiás eszközök és a projektoktatás alkalmazásának bemutatása a fizika, kémia, biológia, informatika és matematika oktatásában.Időpont: 2021. július 5-9.

Történelem és magyarság

A képzés fontos szempontja a nemzeti, keresztény és konzervatív szellemiség fenntartása, hagyományaink ápolása hazai és anyaországi előadókkal.

 

 

Időpont: 2021. július 5-9.

 

OsztályfÖnöki
képzés

A program célja az általános pedagógiai-pszichológiai ismeretek fejlesztése, ahol az oktatás minden szintjén munkálkodó szakemberek megtalálhatják a számukra érdekes tartalmakat.Időpont: 2021. július 12-16.

Tapasztald, hogy továbbadhasd!

A program műhelymunkákon, terepgyakorlatokon, csapatépítő feladatokon keresztül világít rá a fenntarthatóságra, mint a környezetvédelem fontos aspektusára.


Időpont: 2021. július 12-16.

XXI. Apáczai nyári akadémia

Jelentkezési lap

A 2021-es Apáczai Nyári Akadémiára online kérdőíven várjuk jelentkezését, amelyen bejelölheti, mely képzésen szeretne részt venni. Egy jelentkezési lap egy képzésre vonatkozik. Amennyiben mindkét képzési héten szeretne részt venni, úgy két jelentkezési lapot szükséges kitöltenie. 

A részvételi díj: 1200 dinár

Jelentkezési határidő: 2021. július 1.


Az Apáczai Nyári Akadémia 20 éve:

Az Apáczai Nyári Akadémia támogatója: