ANyA

Apáczai Nyári Akadémia

A Vajdasági Magyar Pedagógusok Egyesületének nyári, akkreditál pedagógusképzési programja

A programról

A Vajdasági Magyar Pedagógusok Egyesülete az oktatás számos területén végez fontos feladatot a régióban. A tanárképzés az egyik legjelentősebb aspektusa ennek, amely úgy az évközi, mint pedig a nyári időszakban minőségi rendezvényekkel várja az érdeklődőket.

Az Apáczai Nyári Akadémia idén 21. évét ünnepli. Immáron több, mint két évtized kitartó munkája áll mögöttünk, ahol az évek során több száz előadó és megannyi pedagógus próbált választ keresni az oktatás- és neveléstudomány időszerű kérdéseire, a legkülönfélébb tantárgyakon keresztül. A minőségi, kreatív és érdekes előadások mellett a tapasztalatok megosztására és az egyéni, pedagógiai munka fejlesztésére is nagy hangsúlyt fektetünk. Tanáraink közül vannak, akik évről-évre hazajárnak az Akadémiára, előadóink sorából pedig többen is itt kezdték tudományos pályájukat.

Képzéseink

Tapasztald, hogy továbbadhasd!

A program műhelymunkákon, terepgyakorlatokon, csapatépítő feladatokon keresztül világít rá a fenntarthatóságra, mint a környezetvédelem fontos aspektusára.

 

 

 

 

2022.07.11.-15.

Természet-tudományi

A képzés célja a komplex természettudományos tanulói gyakorlatok, multimédiás eszközök és a projektoktatás alkalmazásának bemutatása a fizika, kémia, biológia, informatika és matematika oktatásában.

 

 

2022.07.11.-15.

Történelem és magyarság

A képzés fontos szempontja a nemzeti, keresztény és konzervatív szellemiség fenntartása, hagyományaink ápolása hazai és anyaországi előadókkal.

 

 

 

 

2022.07.18.-22

OsztályfÖnöki
képzés

A program célja az általános pedagógiai-pszichológiai ismeretek fejlesztése, ahol az oktatás minden szintjén munkálkodó szakemberek megtalálhatják a számukra érdekes tartalmakat.

 

 

 

 

 

 

2022.07.18.-22

A XXII. Apáczai Nyári Akadémia beszámolói


Az Apáczai Nyári Akadémia 20 éve:

Az Apáczai Nyári Akadémia támogatója: