TANOM Továbbképzés – Kríziskezelés

               Panta rhei – mondta Hérakleitosz, azaz minden folyik, utalva ezzel arra, hogy minden állandó változásban van. Ha a dolgok változnak, folyamatosan alkalmazkodnunk kell hozzájuk, de van, hogy a változások jócskán igénybeveszik a megküzdési kapacitásainkat. A gyorsuló világunkban ez talán hatványozottan érvényes, kérdés, hogy tudjuk-e tartani a lépést? A különböző életszakaszokban jelentkező kríziseken túl olykor szembe kell néznünk olyan válságokkal is, amelyek váratlanok vagy akár a globalizáció folytán szinte mindenkit érintenek. Hogyan tudjuk megőrizni a mentális egészségünket? Hogyan tudjuk a krízishelyzetet sérülés nélkül túlélni? Kijöhetünk-e a krízisből megerősödve? Hogyan segítsünk másokat krízishelyzetben? – A képzés ezekre és ehhez hasonló kérdésekre keresi a választ. 

 

A Vajdasági Magyar Pedagógusok Egyesülete 2021. március 27-én, szombaton, 10 órai kezdettel TANOM pedagógus továbbképzést szervez az újvidéki Apáczai Diákotthon fiúkollégiumában (Bogdan Šuput u. 16).

Előadó: Mengyán P. Ildikó, pszichológus

Az előadás témája: Kríziskezelés

Ezt megelőzően, 9 órától mgr. Viola Lujza tanárnő tart előadást az anyanyelvápolási oktatóknak.

Jelentkezni kizárólag jelentkezési lapon lehet!

A kitöltött jelentkezési lap beküldhető villámpostán a nsvmpe@gmail.com címre. További információk a VMPE irodában a 021/4790-640-es számon (munkanapokon 08-14 óráig). Bejelentkezési határidő 2021. 03. 25., 12 óra. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A járványhelyzetre való tekintettel kiemelt figyelmet fordítunk az egészségügyi előírásokra.