V. Kárpát-medencei Pedagógiai Konferencia és Módszertani Napok 2023. november 21.

A Gál Ferenc Egyetem Szarvasi Gyakorlóintézménye 2023. november 20-21. napokon a Magyar Tudomány Ünnepe programsorozathoz kapcsolódóan szervezi együttműködő partnereivel, a Gál Ferenc Egyetem Pedagógiai Karával és az Oktatási Hivatal Békéscsabai Pedagógiai Oktatási Központjával az V. Kárpát-medencei Pedagógiai Konferencia és Módszertani Napok 2023. szakmai rendezvényét.

A konferencia programja kiemelten foglalkozik az óvodapedagógia és kisiskolás kor pedagógiájának aktualitásaival. Meghívott előadóink, partner egyetemünk elismert szakemberei, a Debreceni Egyetem munkatársai, a terület országosan ismert és elismert oktatói. A plenáris előadásokat követően négy óvodai bemutató foglalkozás tekinthető meg, és nyolc iskolai bemutató óra, hozzá kapcsolódó workshopokkal, szakvezető óvodapedagógusaink, vezetőtanáraink óra/foglalkozás tartásával, szakmai irányításával.

A 2023. november 21. napon megrendezett program résztvevői Békés, Csongrád-Csanád, és Jász-Nagykun-Szolnok vármegyék pedagógus közössége, külhoni magyar pedagógus közösségek, nappali és levelezős egyetemi hallgatók, szakmai érdeklődők, akiknek online bekapcsolódási lehetőséget biztosít a program, a regisztrációban rögzítettek szerint.

 A regisztráció linkje:

 https://forms.gle/NwvpvVWGoCEJ2JUPA

A regisztrált résztvevők számára elektronikusan küldjük ki az órák és bemutató foglalkozások linkjeit.

Szeretettel hívjuk és várjuk Önöket, Benneteket programjainkra!