Versenyfelhívás: Szólj, síp, szólj!

A Vajdasági Magyar Pedagógusok Egyesületének népzenei szakosztálya, és az Újvidéki Rádió, harminchetedik alkalommal hirdeti meg az általános iskolások népzenei vetélkedőjét. A jelentkezők különböző kategóriákban és korcsoportokban versenyezhetnek. Három-öt perces műsorral léphetnek föl, a csoportok létszáma nem haladhatja meg a tizenötöt. A táncházi zenekarok mintájára alakult együtteseknél az átlagéletkor számít. A vetélkedőről készült hangfelvételt az Újvidéki Rádió a különböző műsoraiban be is mutatja.

 

A vetélkedőt 2022. április  9-én, szombaton  tartjuk a törökbecsei művelődési házban. Ezúttal a rendezvény társszervezője még a törökbecsei Jókai Mór Művelődési Egyesület.

Jelentkezési határidő: 2022. március 18.

 

A benevezéseket Google űrlap formájában várjuk, vagy postai úton:
21000, Novi Sad, Bogdana Šuputa 16 címre, a VMPE székházába. A borítékra írják rá: 37. Szólj, síp, szólj! Amennyiben papíralapú jelentkezést választanak, akkor kérjük feltüntetni a következőket: név, lakcím, telefon, település irányítószámmal, iskola vagy művelődési egyesület neve, osztály, a felkészítő neve, az összeállítás címe, énekes vagy hangszeres kategória, hangszerek, csoportok esetén a tagok száma. A jelentkezési lap a VMPE honlapján is elérhető.

Bővebb tájékoztatás a 064-81-95-216-os mobiltelefonon kapható, Szabó Gabriellánál.

A rendezvény társszervezője:

A rendezvény támogatója: