XXIII. BOLYAI NYÁRI AKADÉMIA

23. BOLYAI NYÁRI AKADÉMIA

A Romániai Magyar Pedagógusok Szövetsége 2015. július 4. – július 25. között szervezi meg nyári akadémiáját A kommunikációs kompetenciák fejlesztése tanórán címmel. Az erdélyi pedagógus továbbképzésre 2015. május 4. – június 5. között, kizárólag interneten keresztül, az elektronikus adatlap kitöltésével lehet jelentkezni. További információk az alábbi hivatkozásokkal érhetők el:

Felhívás az RMPSZ honlapján >>
Továbbképzések jegyzéke és programja >>
Elektronikus jelentkezés >>


A SZLOVÁKIAI MAGYAR PEDAGÓGUSOK SZÖVETSÉGÉNEK
XXIV. NYÁRI EGYETEME

Komárom, XXIV. Jókai Mór Nyári Egyetem: 2015. július 6 – 11.

Kassa, II. Rákóczi Ferenc Nyári Egyetem: 2015. július 6 – 11.

Rimaszombat, II. Rákóczi Ferenc Nyári Egyetem: 2015. július 5 – 10.

A Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetsége 2015. július 5 – 11. között szervezi a XXIV. Nyári Egyetemét párhuzamosan 3 helyszínen: Komáromban, Rimaszombatban és Kassán. A meghirdetett szakcsoportok száma Komáromban 9, Rimaszombatban 4, Kassán 3.

A tartalmi felépítés nem teszi lehetővé az átjárást, ezért csak egy továbbképzésre lehet jelentkezni. A szakcsoportok minimálisan 15 bejelentkezett hallgatóval indíthatóak. Az iskolákban és az iskolai intézményekben dolgozók mellett valamennyi programra jelentkezhetnek a pedagógiai pályára készülő egyetemi hallgatók is. Az SZMPSZ Nyári Egyetemei Komáromban és Kassán 2015. július 6-án, hétfõn 13,00 órakor kezdődnek, és július 11-én, szombaton 12,00 órakor fejeződnek be. Rimaszombatban egy nappal korábban, július 5-én, vasárnap 13,00 órakor indul a képzés és július 10-én, pénteken 12,00 órakor zárul.

Jelentkezési határidő 2015. június 10. Jelentkezni a mellékelt jelentkezési lapon lehet. A jelentkezési lapot elektronikusan az (irodavezeto@szmpsz.sk) vagy postai úton, az (SZMPSZ / ZMPS P.O.BOX 49., 945 01 Komárno) kérjük elküldeni.

A Kárpát-medencei résztvevők nem fizetnek részvételi díjat.

SZMPSZ Országos Elnökség

E felhívás letöltése >>
A szlovákiai továbbképzések programjának letöltése >>
Jelentkezési lap letöltése - KOMÁROM >>
Jelentkezési lap letöltése - RIMASZOMBAT >>
Jelentkezési lap letöltése - KASSA >>

VISSZA A FŐOLDALRA>>